BEL 038 46 950 48
Skip navigation MENU

Werkwijze

Hoe werken wij: detachering èn carrièrecoaching?

 

Als detacheringsbureau in bouw, infra en techniek bouwen wij graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat de kandidaten die wij aan onze klanten voorstellen ook écht bij het bedrijf passen. Uw bedrijf, de functie en de werkzaamheden of het project moeten dus ook bij de kandidaat passen. Daarbij kijken we niet alleen naar de competenties van een kandidaat, maar ook naar de persoonlijke ontwikkelingswensen. Een match bestaat uit ingrediënten waarbij de kandidaat zich zowel kan ontwikkelen als van betekenis kan zijn voor de organisatie. Daarom komen we voordat we op zoek gaan naar uw nieuwe medewerker eerst bij u langs. We willen zelf de sfeer op de werkplek proeven en een goed beeld krijgen van wat u nodig heeft.

 

Persoonlijk contact

 

Nadat we bij u op de werkplek zijn geweest voor een persoonlijk gesprek, gaan we voor u aan de slag. Hebben wij de juiste kandidaat reeds in dienst dan zullen we hem/haar direct aan u voorstellen. Zo niet, dan schrijven wij een enthousiasmerende en passende vacaturetekst en zetten deze uit in ons netwerk en op diverse vacatureplatforms. Hier houdt het echter niet op. We gaan zelf ook actief op zoek om voor uw organisatie de juiste nieuwe collega te vinden. Iedere kandidaat die geschikt lijkt, spreken wij persoonlijk. Wanneer de kandidaat ook na dit gesprek goed aan lijkt te sluiten bij uw organisatie, stellen wij hem of haar aan u voor. Vervolgens beslist u zelf of u verder in gesprek wilt met onze kandidaat. Dit alles doen wij geheel op basis van ‘no cure no pay’.

 

Coaching

 

Wanneer de kandidaat bij u is begonnen blijven wij hem/haar begeleiden. We blijven onze kandidaat helpen om werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en zich verder te ontwikkelen. Als coach blijven wij de kandidaat uitdagen om zich te ontwikkelen. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren en te ondersteunen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Techcareerz!