BEL 038 46 950 48
Skip navigation MENU

Over Techcareerz

Techcareerz is specialist in projecten en banen binnen de bouw, infra en techniek. Een juiste match tussen jou en je nieuwe uitdaging is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van ons eigen bedrijf en die van de opdrachtgever. De nieuwe baan moet aansluiten bij jouw talenten en ambities en moet voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden bieden. De consultants van Techcareerz hebben een uitgebreid netwerk in de wereld van bouw, infra en techniek, de kans is groot dat we voor jou de juiste partij weten!

 

DIRECT YOUR CAREER 

DIRECT 

Techcareerz - Direct your career

Wil jij de juiste keuzes maken waarmee je verder komt? Jouw carrière bestaat uit verschillende stappen. Stappen die jou uiteindelijk brengen waar je wilt zijn, jou maken tot wie je bent. Heb jij de richting al bepaald? Techcareerz helpt jou graag met tips en tools zodat jij je talenten kunt blijven ontdekken, je hart kunt blijven volgen voor een volgende stap in de techniek.

YOUR

Wil je zelf bepalen hoe je carrière eruit gaat zien? Elke nieuwe uitdaging geeft richting, is een stapje naar jouw doel. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek? Een andere baan binnen de bouw, infra en techniek of een volgende stap in je carrière? 

CAREER

Maak dan een afspraak met ons voor een reflectiegesprek. Wij vinden voor jou de perfecte opdracht bij een aansprekende opdrachtgevers in de techniek waar jij jezelf kan ontwikkelen. Techcareerz helpt jou in iedere stap van jouw carrière.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Techcareerz!